Miksi LEDA?

Guss ist Qualität –
”Valurauta on laatua!”

Kaikki LEDA-kiertoilmatakat ja -takkasydämet ovat huippulaadukkaita. Ne valmistetaan Pohjois-Saksan käsityökaupungissa, Leerissä. Sympaattisen 34 000 asukkaan kaupungin halki virtaa hurmaava Leda-joki. Käytämme takkojemme runkomateriaalina kestävää ja pitkäikäistä valurautaa. Näin varmistamme takkojemme laadukkuuden ja pitkän käyttöiän.

Tehtaan historia ulottuu aina vuoteen 1873 asti. Olemme valurautatuotantomme ansiosta kymmenien muiden tunnettujen tulisijavalmistajien valurautaosien sekä muun teollisuuden luottotoimittaja.

Oman kattomme alla

Valmistamme tulisijamme sekä muut valurautatuotteemme kokonaan oman kattomme alla. Pyrimme pitkän tähtäimen tuotantoon: etenkin huoltovapaus ja luotettavuus ovat meille lähtökohtana.

Valmistettu Saksassa

Valurauta on kautta aikojen ollut korkealuokkaisten lämmityslaitteiden valmistukseen parhaiten sopiva materiaali, sillä se johtaa hyvin lämpöä, on erittäin pitkäikäinen ja täysin lämpölaajenematon. Tämä estää esimerkiksi ikävät naksahdusäänet tulisijan lämmetessä ja jäähtyessä.

Valuraudan poikkeuksellinen lämmönkestävyys ja kyky säilyttää muotonsa takaavat lisäksi erityisen pitkän käyttöiän.

Siksi käytämme tulisijojemme valmistuksessa johdonmukaisesti valurautaa ja saksalaista Made in Germany -laatua, joka maksaa itsensä takaisin ja lupaa jatkuvasti varmoja, toimintakykyisiä ja ennen kaikkea luotettavia tuotteita.